Maatpakken

Een maatpak voor dames bij Suityourself

Met een zakelijk dames kostuum van Suityourself laat u gegarandeerd een nette en verzorgde indruk achter. In ons assortiment vindt u een uitgebreide collectie aan basisitems om uw maatpak volledig naar wens te maken. Kies uit een groot aanbod van diverse kleuren, stijlen en stoffen. Maak vervolgens uw damespak compleet met de vele opties en mogelijkheden zoals het aantal knopen, een opvallende voering of uw eigen initialen.

Kies uw gewenste maatpak en bestel eenvoudig via onze webshop of maak een afspraak om uw maten op te laten nemen. Binnen 4 tot 6 weken heeft u het maatpak voor dames in huis. 

Suityourself maakt twee modellen dames pakken, het klassieke ‘never out of stock’ model en het fashion model. Onze kleermakers komen op afspraak bij u thuis of kantoor om uw maten op te nemen, uw wensen te bespreken en advies te geven. De dames maatpakken worden meestal binnen 4 tot 6 weken geleverd.

stof stofstof

stof stof stof stof stof stof stof stof stofstof stof stof stof stof stofstof stofstofstofstofstofstofstofstof

Een dames kostuum voor een professionele uitstraling

Kleding maakt de man. Voor de vrouw is dit niet anders. Zeker in het zakenleven is een professionele uitstraling belangrijk. Als ambitieuze vrouw mag een kwalitatief maatpak dan ook niet in uw kledingkast ontbreken. Investeer in een kwalitatief basisitem en laat uw kostuum op maat maken bij Suityourself.

Maatpak voor dames? Ontwerp het zelf

De pasvorm is een belangrijk onderdeel bij maatpakken voor dames. Wilt u stijlvol voor de dag komen? Dan is het van belang dat uw maatpak netjes aansluit op uw lichaamsvorm. Bij Suityourself maken we daarom kleding op maat. Kies een basisitem in de gewenste stof en de juiste kleur en wij maken uw dames pak volledig naar wens. Maak uw kostuum compleet door zelf de knopen, soort voering en de gewenste split te kiezen. Zo creëert u eenvoudig een stijlvol maatpak voor dames.

Online maatpakken voor dames bestellen

Wilt u een stijlvol maatpak voor dames bestellen? Dan bent u bij Suityourself aan het juiste adres. Doordat wij onze maatkleding buiten een traditionele winkel om verkopen betaalt u bij ons minder dan gangbaar. Bestel uw gewenste maatpak eenvoudig via onze webshop. Bent u een nieuwe klant? Maak dan online een afspraak om uw maten op te nemen. In beide gevallen heeft u uw maatpak binnen 4 tot 6 weken in huis. 


Afspraak maken

* Verplichte velden