Veel gestelde vragen

Kan een particulier ook een travelling tailor bestellen?
Ja, u kunt als particulier ook een travelling tailor bestellen. U kunt uiteraard ook een afspraak maken op ons bezoekadres in Amsterdam.

Wat is de levertijd van een maatpak?
In tegenstelling tot confectiekleding, vergt maatkleding meer tijd en beïnvloedt het direct de levertijd. De levertijd van een maatpak van Suityourself bedraagt dan ook 6 tot 8 weken.

Kan ik ook een spoedbestelling voor een maatpak plaatsen? En zo ja, wat is dan de levertijd?
Ja, u kunt een spoedbestelling plaatsen. De levertijd van een spoedbestelling ongeveer 4 weken. De extra kosten voor een spoedbestelling bedragen € 30,-.

Leveren jullie ook aan studentenverenigingen?
Ja, we leveren aan studie- en studentenverenigingen.

Wat zijn de openingstijden van het bezoekadres?
Suityourself werkt op afspraak, deze geheel vrijblijvende afspraak kan op het bezoekadres overdag en ’s avonds. We zijn ook op zaterdag geopend van 10.00 en 17.00 uur.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Bij het opmeten voldoet u 50% van het totaalbedrag. Het restbedrag wordt voldaan bij het afleveren.

Zijn de maatpakken van Suityourself geplakt of genaaid?
De maatpakken van Suityourself zijn genaaid.

Wat is het verschil tussen een maatpak en een kostuum?
In principe is de benaming ‘maatpak’ en ‘maatkostuum’ het enige verschil. Bij verschillende gelegenheden worden en verschillende benamingen gebruikt voor maatkleding. Bij bijvoorbeeld een huwelijk wordt er vaak gesproken van een maatkostuum, terwijl er bij gebruik in de zakenwereld vooral van een maatpak wordt gesproken.

Waarom zijn de maatpakken zo scherp geprijst?
Suityourself werkt met travelling – tailors in plaats van winkels. Daardoor schakelen wij 2 belangrijke en kostbare schakels uit, namelijk; winkelkosten en voorraadkosten. De kosten die hierop worden bespaart, komt ten goede van de kost- en uiteindelijke consumentenprijs. Hierdoor biedt Suityourself dus een kwalitatief hoogstaand product voor een scherpe prijs.

Worden mijn maten opgeslagen nadat ik ben opgemeten?
Ja, uw maten worden in ons systeem opgeslagen. Indien u opnieuw een bestelling plaatst hoeft u dus alleen een stof, de kleur van de voering en de knopen uit te zoeken. Vanaf nu kunt u ook een doos met de nieuwste stoffen bestellen om vrijblijvend de stoffen te bekijken.

Kan ik bij Suityourself ook mijn trouwpak bestellen?
Ja, dat is mogelijk. Voor een trouwpak maken wij een afspraak op ons bezoekadres. Op ons bezoekadres kunnen we meer dan 1000 stoffen laten zien. Tevens kunnen wij meer voorbeeldpakken laten zien op het bezoekadres zodat u rustig de juiste keuze kan maken. Hoewel de levertijd tussen de 4 en 6 weken is willen wij graag de bestelling minimaal 8 weken van te voren plaatsen. Mocht u dan een kleine aanpassing op uw trouwpak willen dan hebben wij daar genoeg tijd voor.

Hoe werkt het proces om een maatpak te bestellen? En wordt het maatpak afgeleverd?
Het proces:

  • U maakt geheel vrijblijvend een afspraak maakt met één van onze 'travelling tailors' via 020-8903645 of via het afspraakformulier op onze website. U bent tevens (middels afspraak) van harte welkom op het bezoekadres in Amsterdam Zuid–Oost. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kan ook hier de afspraak met een van onze tailors plaatsvinden in de daarvoor speciaal ingerichte ruimte.

  • Als u bent opgemeten en de stof, de voering en opties met onze tailor heeft opgemaakt, wordt de bestelling geplaatst.

  • Als de bestelling binnen is, wordt er contact met u opgenomen voor het inplannen van een afspraak om af te leveren.

  • Bij het afleveren door een van onze travelling tailors, word het maatpak gepast en nemen we het met u door.

  • U voldoet het restbedrag.

  • Mocht u nog iets willen aanpassen, nemen we het maatpak mee en word het door een professionele kleermaker aangepast.

  • Het maatpak word opgestuurd en u heeft dezelfde week nog in huis.

 
Wordt mijn bestelling ook weer afgeleverd door een travelling tailor?
Ja, wanneer u een nieuwe klant bent dan wordt uw bestelling ook weer afgeleverd. We nemen dan de bestelling met u door. Mocht u nog iets willen aanpassen, nemen we het maatpak mee en word het door een professionele kleermaker aangepast. U voldoet op dit moment het restbedrag zodat we binnen een week uw bestelling kunnen opsturen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
U kunt betalen met PIN of creditcard. Bij voorkeur geen cash betalingen.