Zakelijke Kleding Heren

Suityourself is gespecialiseerd in pakken op maat voor heren. Maatpakken zijn tijdloos, klassiek en gaan langer mee dan confectiekleding en zijn uiteraard voor u helemaal op maat gemaakt. Bij het bestellen van de maatpakken voor heren kunt u kiezen uit vele opties, bijvoorbeeld de kwaliteit wol, soort voering, manchetten en keuze split. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een maathemd.

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zakelijke pakken voor heren voor iedere gelegenheid

Een maatpak is stijlvol, tijdloos en heeft een klassieke uitstraling. Een must have voor de man die goed verzorgd en stijlvol voor de dag wil komen. Suityourself biedt maatpakken voor iedere gelegenheid. Van zakelijke kwaliteitspakken tot trouwpakken of kleding voor studentenverenigingen. Maar ook voor speciale Italiaanse maatpakken kunt u bij ons terecht. Zo bieden wij zakelijke pakken voor heren voor iedere gelegenheid.

Zakelijke kleding voor heren? Ontwerp het zelf

Bij Suityourself maken wij zakelijke kleding voor heren volledig op maat. Bij het bestellen van uw maatpak of maathemd bieden we de keuze uit vele verschillende opties. Kies een basisitem van de gewenste stof in de juiste kleur en stel vervolgens uw kledingstuk samen door te kiezen uit verschillende opties. Kies bijvoorbeeld zelf uw knopen, de soort voering en de gewenste split. Zo creëert u eenvoudig een outfit in de gewenste stijl. Heeft u graag uw initialen in het pak of wilt u er een extra broek bij bestellen? Ook dan kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht.

Online zakelijke pakken voor heren bestellen

Bij Suityourself verkopen wij onze maatkleding buiten de traditionele winkel om. Hierdoor betaalt u bij ons minder voor een volledig maatpak van absolute topkwaliteit. Bent u een nieuwe klant? Kies dan online de gewenste kleding en maak vrijblijvend een afspraak om uw kleding volledig op maat te laten maken. Bent u een terugkerende klant? Bestel dan uw maatkleding direct eenvoudig online. In beide gevallen heeft u uw maatkleding binnen 4 tot 6 weken in huis.

Wilt u meer weten over onze zakelijke kleding voor heren? Lees dan meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.