Concept

Suityourself is een bedrijf dat maatkleding en accessoires voor zowel dames als heren verkoopt buiten de 'traditionele winkel' om. Hierdoor kan Suityourself kosten elimineren waar een traditionele winkel niet omheen kan zoals: huur, vast personeel, winkeldesign en voorraden.

Suityourself komt langs bij u thuis of op kantoor tijdens of na werktijden of in het weekend. U kunt ons vanzelfsprekend ook in onze showroom in Amsterdam bezoeken. Professionele tailors geven u advies en nemen uw maten op. Na uw keuze gemaakt te hebben zal deze binnen enkele weken bij u aan huis of bij uw bedrijf worden afgeleverd.

Door tijdens werkuren bij uw bedrijf langs te komen kunt u veel kostbare vrije tijd besparen die u anders nodig zou hebben om uw keuze te maken in een winkel. U hoeft nooit meer in de file te staan voor de aanschaf van een maatpak, dat doen wij graag voor u. Daarnaast biedt Suityourself maatkleding aan voor een lagere prijs dan gangbaar is in de winkel en wanneer uw maten bekend zijn bij Suityourself is het nabestellen een eenvoudige handeling. U kunt een afspraak maken bij uw bedrijf voor uzelf en wellicht uw collega’s.

Bestelproces voor nieuwe klanten:

1. Afspraak maken
2. Stof, opties en knopen uitzoeken
3. Afleveren/doorpassen, eventuele aanpassing wordt kosteloos gedaan

Bestelproces voor bestaande klanten:

1. Afspraak maken of online bestellen
2. Afleveren of opsturen
 

Het proces verder uitgelegd

  • U maakt geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze 'travelling tailors' door middel van het afspraakformulier, of door te bellen met (020) 890 36 45. U bent tevens (middels afspraak) van harte welkom in onze showroom in Amsterdam Zuid-Oost. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kan ook hier de afspraak met een van onze tailors plaatsvinden in de daar speciaal voor ingerichte ruimte.
  • Als u bent opgemeten en de stof, de voering en opties met onze tailor heeft opgemaakt, wordt de bestelling geplaatst.
  • Als de bestelling binnen is, wordt er contact met u opgenomen voor het inplannen van een afspraak om deze af te leveren.
  • Bij het afleveren door een van onze travelling tailors, wordt het maatpak gepast en nemen we het met u door.
  • U voldoet het restbedrag.
  • Mocht u nog iets willen aanpassen, dan nemen we het maatpak mee en wordt het door een professionele kleermaker aangepast.
  • Het maatpak wordt opgestuurd en heeft u dezelfde week nog in huis.

 

Particulier

U kunt als particulier een vrijblijvende afspraak maken. Dat kan op twee manieren. U kunt een afspraak maken in onze showroom: Dreeftoren, Haaksbergweg 21, 1101 BR in Amsterdam (gratis parkeren). Tevens kunt u een afspraak maken met een van onze travelling tailors bij u op kantoor of bij u aan huis.

Bedrijf

De travelling tailors komen graag langs om u en uw medewerkers aan te meten. Wanneer u het formulier afspraak maken invult dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nabestellen

Als bestaande klant kunt u gemakkelijk nabestellen aangezien uw maatgegevens zijn opgeslagen in ons bestand. U hoeft alleen nog een stof en de kleurvoering te kiezen.

Gratis stofstaaltjes maathemden voor bestaande klanten

Bestaande klanten kunnen nu gratis en vrijblijvend een pakket met onze nieuwste stofstaaltjes bestellen. U krijgt korting wanneer u uw maathemd via stofstaaltjes bestelt:

  • U krijgt 7% korting bij een bestelling van 1 maathemd
  • U krijgt 12% korting bij een bestelling van twee of meerdere maathemden

Bestel het stofstaaltjespakket via het afspraakformulier en vul bij onderwerp in: gratis stofstaaltjes.

Afspraak maken

* Verplichte velden