Pantalon op maat

Een pantalon op maat gemaakt

Niet alleen een volledig maatpak, maar ook een pantalon op maat bestelt u eenvoudig bij Suityourself. Onze maatkleding is zakelijk en klassiek en van hoogstaande kwaliteit. Met een pantalon op maat van Suityourself komt u gegarandeerd goed voor de dag. In ons assortiment vindt u een uitgebreide collectie aan diverse kleuren en stoffen. Combineer uw pantalon bijvoorbeeld met een bijpassend maatoverhemd en een colbert. Binnen 4 tot 6 weken heeft u prachtige pantalon op maat in huis.

Heeft u interesse in een pantalon op maat van Suityourself? Maak dan direct online een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Zo draagt u een maat pantalon

Een maat pantalon is een belangrijk onderdeel van een maatpak. Echter kan het ook los gedragen worden met een mooie blouse of aansluitend shirt. Een pantalon op maat komt het beste tot zijn recht wanneer u het combineert met mooie schoenen en een stijlvolle riem. Laat uw pantalon op maat maken bij Suityourself. Van een zakelijke maatpantalon tot een pantalon voor studentenverenigingen, wij bieden pantalons op maat voor iedere gelegenheid.

Pantalon op maat? Ontwerp het zelf

Bij Suityourself maken we uw pantalon volledig op maat. Hierbij adviseren wij u graag over de nieuwste trends. Bovendien houden wij rekening met uw wensen, postuur en het draagcomfort. Waar pantalons vroeger uitsluitend bestonden uit donkere kleuren van wol, worden maat pantalons tegenwoordig steeds vaker gedragen in diverse kleuren een uiteenlopende stoffen. Kies een basisitem van de gewenste stof in de juiste kleur en stel vervolgens uw eigen pantalon samen door te kiezen uit verschillende opties. Kies bijvoorbeeld zelf de knoop en initialen. Zo creëert u eenvoudig een outfit in de gewenste stijl. 

Pantalon op maat laten maken bij Suityourself

Heeft u ook interesse in een pantalon op maat van uitstekende kwaliteit? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Omdat wij onze maatkleding buiten een traditionele winkel verkopen, koopt u bij ons uw maatkleding tegen een lagere prijs dan gangbaar.

Wilt u meer weten over onze pantalons op maat? Lees dan meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.