Maatjassen

Colbert voor heren op maat gemaakt

Met een colbert op maat van Suityourself laat u gegarandeerd een stijlvolle en zakelijke indruk achter. Wij zijn gespecialiseerd in stijlvolle maatkleding en zorgen dat u stijlvol voor de dag komt in een colbert, blazer of jas op maat. Wij bieden een uitgebreide collectie aan basisitems in diverse kleuren, stijlen en stoffen. Kies hieruit uw favoriet en stel vervolgens uw eigen colbert of blazer op maat samen met de vele opties en mogelijkheden. Binnen 4 tot 6 weken heeft u uw zelf samengestelde jas op maat in huis.

Wilt u een colbert voor heren op maat kopen? Maak dan direct online een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op.

Suityourself maakt tevens jassen op maat. Ook hier heeft u de keuze uit o.a stof, kleur voering, knopen en initialen. Wij bieden voor onze jassen op maat verschillende stoffen aan in 100% wol en 100% kasjmier.

stof stof stof stof stof stof

Colberts en blazers voor heren voor iedere gelegenheid

Een colbert of een blazer is een onmisbaar item in de kledingkast van de man. Draag het zakelijk als onderdeel van een net pak of draag het casual met een chino of een nette spijkerbroek. Suityourself biedt blazers voor heren voor iedere gelegenheid. Van zakelijke jasjes voor tijdens het werk tot colberts op maat voor studentenverenigingen. Zo bieden wij zakelijke colberts voor heren voor iedere gelegenheid.

Een colbert voor heren? Ontwerp het zelf

Voor een stijlvolle, zakelijke look mag een nette colbert niet ontbreken in uw kledingkast. Hierbij zijn het de details die de outfit compleet maken. Bij Suityourself kunt u daarom uw eigen colbert of blazer ontwerpen. Bij het bestellen van uw colbert bieden we de keuze uit verschillende opties en mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld zelf de gewenste stof, voering, het aantal knopen en een enkele of dubbele split. Zo creëert u eenvoudig uw outfit in de gewenste stijl. Ook voor jassen op maat kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Jassen op maat koopt u bij Suityourself

Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte colbert, jas of blazer voor heren, bij Suityourself kan het allemaal. Doordat wij onze maatkleding buiten een traditionele winkel om verkopen, bestelt u bij ons jassen op maat voor een lagere prijs dan gangbaar. Maak eenvoudig online een afspraak om uw jassen op maat te laten maken. 

Wilt u meer weten over onze jassen op maat? Lees dan meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag. 


Afspraak maken

* Verplichte velden