Mantelpakken

Een mantelpak op maat

Suityourself biedt betaalbare en elegante damespakken op maat. U heeft bij het bestellen van een maatpak de keuze uit een klassiek broekpak of een vrouwelijk mantelpak. U kunt ook kiezen voor een jasje met een broek én rok.

Uw mantelpak wordt geheel op maat gemaakt. Onze travelling tailors komen naar uw huis of bedrijf om uw maten op te meten, uw wensen te bespreken en advies te geven. U kunt zelf een stof kiezen uit onze seizoensgebonden stoffencollectie. Er zijn verschillende kwaliteiten stof en u kiest zelf de voering. Het resultaat is een mantelpak waarin u zich helemaal thuis voelt.

Een geschikt mantelpakje voor iedere vrouw

Een mantelpakje zorgt voor u een nette en elegante uitstraling. Het belangrijkste is dat uw mantelpak als gegoten zit. Echter is het niet altijd gemakkelijk om een model te vinden dat bij uw figuur past. Bij de een is een langer jasje een uitkomst terwijl een andere vrouw meer tot haar recht komt met een wijdere blazer. Iedere vrouw is anders, daarom maakt Suityourself haar mantelpakken voor dames volledig op maat.

Een mantelpak met oog voor detail

Het zijn de details die uw outfit compleet maken. Bij Suityourself maken wij u mantelpakje volledig op maat. Hierbij adviseren wij u graag over de nieuwste trends en houden we rekening met uw postuur en het draagcomfort. Waar een mantelpakje klassiek uit een jasje met bijpassende rok bestaat, kunt u bij ons ook kiezen voor een vrouwelijke pantalon. Zo creëert u eenvoudig een outfit die bij u past. 

Bestel een mantelpak voor dames eenvoudig online

Heeft u ook interesse in een mantelpak voor dames van uitstekende kwaliteit? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Onze travelling tailors komen bij u langs om uw maten op te meten, uw wensen te bespreken en advies te geven. U kunt zelf een stof kiezen uit onze seizoensgebonden stoffencollectie. Binnen 4 tot 6 weken is uw mantelpak in huis. 


Afspraak maken

* Verplichte velden