Voordeel Garant

Concept Suityourself

Voordeel GarantSuityourself is een bedrijf dat maatkleding en accessoires voor zowel dames als heren verkoopt buiten de 'traditionele winkel' om. Hierdoor kan Suityourself kosten elimineren waar een traditionele winkel niet omheen kan zoals: huur, vast personeel, winkeldesign en voorraden.

Suityourself komt langs bij u thuis of op kantoor tijdens of na werktijden of in het weekend. U kunt ons vanzelfsprekend ook in onze showroom in Amsterdam bezoeken. Professionele tailors geven u advies en nemen uw maten op. Na uw keuze gemaakt te hebben zal deze binnen enkele weken bij u aan huis of bij uw bedrijf worden afgeleverd.

Door tijdens werkuren bij uw bedrijf langs te komen kunt u veel kostbare vrije tijd besparen die u anders nodig zou hebben om uw keuze te maken in een winkel. U hoeft nooit meer in de file te staan voor de aanschaf van een maatpak, dat doen wij graag voor u. Daarnaast biedt Suityourself maatkleding aan voor een lagere prijs dan gangbaar is in de winkel en wanneer uw maten bekend zijn bij Suityourself is het nabestellen een eenvoudige handeling. U kunt een afspraak maken bij uw bedrijf voor uzelf en wellicht uw collega’s.

Bestelproces voor nieuwe klanten:

1. Afspraak maken
2. Stof, opties en knopen uitzoeken
3. Afleveren/doorpassen, eventuele aanpassing wordt kosteloos gedaan

Voor verdere vragen kunt u contact vraag stellen en bellen naar 0208903645 of mailen naar info@suit-yourself.nl.