Franchisenemers

Suityourself is een sterk concept met grote groeipotentie. Om deze groei verder te laten ontwikkelen zoekt Suityourself franchisenemers die het concept helpen uitbreiden en versterken. Beschikbare regio’s zijn: Noordelijk Nederland en Limburg. Suityourself past bij jou als jij je thuis voelt in een jonge, dynamische omgeving.

Als franchiseondernemer bij Suityourself heb je affiniteit met fashion en met maatpakken in het bijzonder. Je bent zeer dienstverlenend ingesteld, wat zich terug vertaalt in een hoge mate van flexibiliteit en servicegerichtheid tegenover jouw klanten. Je hebt oog voor kansen in jouw marktgebied en bent zeer salesgericht. Je bent als zelfstandig ondernemer in staat jouw bedrijf op te bouwen en te leiden.

In de opstart word je daarbij ondersteund door de franchisegever. Je wordt getraind in de werkwijze die Suityourself zo uniek en succesvol maakt. Hoe je verder jouw bedrijf uitbouwt is jouw eigen verantwoordelijkheid, het zijn dan ook jouw opbrengsten. Je bent ten slotte zelfstandig ondernemer binnen de franchiseformule van Suityourself.

Voor meer informatie en interesse neem contact op via info@suit-yourself.nl.
In het volgende filmpje lichten we onze werkwijze toe.