3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tijdens een presentatie is het belangrijk dat de kleding niet afleid van de presentatie zelf. Felle kleuren of grote accessoires zijn hierbij dus uit den boze. Een mantelpak of broekpak op maat in een rustige kleur komt professioneel over. Tijdens de presentatie ben je aan het bewegen en lopen, je schoenen moeten daarom passend zijn en lekker lopen. Omdat je voor een (grote) groep mensen staat is het bij een presentatie extra belangrijk om je prettig te voelen in je kleding, zodat je dit ook uitstraalt.Lees meer
Geplaatst door Beer Holties
Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd om je mooiste pak uit de kast te trekken. Voor feestelijke gelegenheden hoef je niet per se een nieuw pak aan te schaffen maar geef je je huidige collectie een kleine upgrade. Hoe? Met een mooie das of strik uiteraard!

Lees meer
Geplaatst door Beer Holties

SuityourselfAls trotse bezitter van een heren of dames maatpak die je helemaal zelf hebt ontworpen wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Nu gaat een maatpak al kwalitatief langer mee dan een confectiepak en als je onderstaande richtlijnen volgt kun je er jaren plezier van hebben.   

Lees meer
Geplaatst door Beer Holties

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren